Zupa rybna z łososia z Północnego Zachodu
Jeśli masz około 1 godziny i 10 minut do spędzenia w kuchni, Northwest Salmon Chowder może być niesamowitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Za 1,79 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 17 g tłuszczu i łącznie 316 kalorii . Udaj się do sklepu i kup masło, koperek, marchewki i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 87 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 60% , to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Salmon Butternut Squash Corn Chowder , Cajun Shrimp Chowder i Chicken Enchilada Chowder .
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż na maśle seler, cebulę, zieloną paprykę i czosnek, aż warzywa będą miękkie.
Dodaj bulion, ziemniaki, marchewkę, sól, pieprz i koperek; doprowadź do wrzenia.
Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 40 minut lub do momentu, aż warzywa będą prawie miękkie. Dodaj kukurydzę, śmietanę i łososia. Gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do momentu, aż warzywa będą ciepłe.