Wędzona zupa rybna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 651 kalorii, 26g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.5 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, pstrąg, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Rybna Wędzona, Zupa Rybna Wędzona, oraz Zupa Rybna Wędzona.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę; smażyć na miękko, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodaj sok z małży, ziemniaki i tymianek. Przykryć i dusić, aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Małży
Ziemniak
Tymianek
4
Dodaj pół na pół i pstrąga. Dusić 10 minut. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.