Zupa rybna Tortilla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za $3.94 za porcję, ten przepis okładki 40% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 42g białka, 24g tłuszczu i w sumie 691 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz Serrano chili, oliwę z oliwek, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian dieta. Z łyżką wynik 87%, to danie jest wyjątkowe. Spróbuj Zupa tortilla pieczona na ogniu z paskami tortilli Ancho, Zupa tortilla pieczona na ogniu z paskami tortilli Ancho, oraz Tortilla Crusted Fish dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Wyjmij filety z ryby (lub poproś o to sprzedawcę ryb), zawiń je i odłóż na bok do lodówki. Tuszę dobrze opłucz wodą, pokrój na 3 części i umieść w garnku z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj cebulę, czosnek, serrano, tymianek, liście laurowe i ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Dodaj zimną wodę, aby przykryć składniki o 1 cal i postaw garnek na średnim ogniu. Doprowadź do wrzenia, usuwając wszelkie szumowiny, które wznoszą się na powierzchnię. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut. Odcedź i wyrzuć ciała stałe, dopraw solą. Robi około 6 do 7 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Rozgrzej około 1/2 cala oleju roślinnego na głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Pokrój tortille na paski o szerokości 1/2 cala. Smaż paski tortilli partiami i osusz je na ręcznikach papierowych; dopraw solą i pieprzem, gdy są jeszcze gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Paski Tortilla
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1
Skrop filety rybne oliwą z oliwek i sokiem z limonki i dopraw solą. Przykryj rybę i włóż z powrotem do lodówki do marynowania na co najmniej 15 minut, ale nie dłużej niż 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1
Podgrzej wywar na wolnym ogniu. Pokrój marynowaną rybę w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Umieść 3 kawałki ryby na dnie dużej miski na zupę. Na wierzch posyp liśćmi cebuli, pomidora, awokado i kolendry. Kadzi w gorącym bulionie i wycisnąć w Klin wapna. Na wierzch z paskami tortilli i podawaj.
Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Dziki koń nieokiełznany Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.