Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Zupa rybna Provencale może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1274 kalorii, 109G białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 14,55 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 75% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz nasiona anyżu, małże, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 84%. Spróbuj Lambcarre Provencale, Bakłażan Prowansalski, oraz Tuńczyk Provencale dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń skórkę i pokrój rybę w kostkę o grubości jednego cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Rozgrzać olej w ciężkiej zapiekance lub patelni i dodać cebulę, pory, czosnek, czerwona i zielona papryka i szafran i gotować na średnim ogniu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Szafran
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać wino, pomidory, wodę, tymianek, liść laurowy, nasiona anyżu, płatki pieprzu oraz sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia.Dusić przez dziesięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cytryna, Skórka świeżo Starta
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj rybę i małże, delikatnie zamieszaj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Usuń gałązkę tymianku i liść laurowy i smak przypraw.Jeśli małże są nieotwarte, gotuj trochę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.