Czerwona zupa rybna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.73 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 243 kalorie, 17g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz filety z suma, zieloną cebulę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Zupa Rybna, oraz Zupa Rybna.
Instrukcje
1
W dużym garnku połącz przecier pomidorowy, wodę i zieloną cebulę. Doprawić płatkami czerwonej papryki. Ustawić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Zielona Cebula
Przecier Pomidorowy
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać ryż i gotować do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
3
Dodaj rybę i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.