Zupa Rybna
Need a pescatariańskie danie główne? Zupa rybna może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka old bay przyprawa tm, seler, pieprz mielony, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Umrzeć za zupę rybną, Zupa Rybna, oraz JFK ' s Fish Chowder.
Instrukcje
W dużym garnku rozpuścić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Cebulę, grzyby i seler podsmażyć na maśle do miękkości.
Dodać bulion z kurczaka i ziemniaki; dusić przez 10 minut.
Dodaj rybę i gotuj na wolnym ogniu kolejne 10 minut.
Doprawić do smaku starą przyprawą Bay, solą i pieprzem.
Wymieszać sok z małży i mąkę, aż będzie gładka; wymieszać z zupą.
Wyjąć z ognia i wymieszać z odparowanym mlekiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.