Zupa Rybna

Zupa Rybna
Need a pescatariańskie danie główne? Zupa rybna może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka old bay przyprawa tm, seler, pieprz mielony, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Umrzeć za zupę rybną, Zupa Rybna, oraz JFK ' s Fish Chowder.

Instrukcje

1
W dużym garnku rozpuścić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Cebulę, grzyby i seler podsmażyć na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
3
Dodać bulion z kurczaka i ziemniaki; dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
ZiemniakZiemniak
4
Dodaj rybę i gotuj na wolnym ogniu kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Doprawić do smaku starą przyprawą Bay, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Wymieszać sok z małży i mąkę, aż będzie gładka; wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MałżySok Z Małży
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
ZupaZupa
7
Wyjąć z ognia i wymieszać z odparowanym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
8
Serw.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn