Zupa rybna to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. To danie główne ma 306 kalorii, 26g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka selera, pomidorów, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Rybna, Zupa Rybna, oraz Prosta Zupa Rybna.
Instrukcje
1
Grubo zmielić pory, seler, czosnek, pietruszka, kolendra i pieprz w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozgrzać olej w szerokim ciężkim garnku na średniej wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać mieszaninę ziemi do garnka i saute, aż wszystkie płyny odparować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj do garnka części ryb owinięte w gazę, pomidory w puszkach, ziemniaki, wino, cayenne, goździki, liście laurowe, papryka, szafran, sól i woda. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować, pod przykryciem przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona Papryka
Słonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej Wody
Szafran
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj likier, rybę i pieprz i gotuj jeszcze kilka minut, aż ryba zostanie ugotowana. Naciśnij na gazę, aby uwolnić jak najwięcej płynu, jak można przed odrzuceniem. Dostosuj teksturę i przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
6
W razie potrzeby dodać świeże liście kopru włoskiego do dekoracji. Daje tuzin dużych porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.