Zupa rybna to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. To danie główne ma 306 kalorii, 26g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka selera, pomidorów, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Rybna, Zupa Rybna, oraz Prosta Zupa Rybna.
Instrukcje
1
Grubo zmielić pory, seler, czosnek, pietruszka, kolendra i pieprz w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Rozgrzać olej w szerokim ciężkim garnku na średniej wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać mieszaninę ziemi do garnka i saute, aż wszystkie płyny odparować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodaj do garnka części ryb owinięte w gazę, pomidory w puszkach, ziemniaki, wino, cayenne, goździki, liście laurowe, papryka, szafran, sól i woda. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować, pod przykryciem przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Uncje Płynu świeżej Wody
Szafran
Świeży Koperek, Zerwany
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj likier, rybę i pieprz i gotuj jeszcze kilka minut, aż ryba zostanie ugotowana. Naciśnij na gazę, aby uwolnić jak najwięcej płynu, jak można przed odrzuceniem. Dostosuj teksturę i przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
6
W razie potrzeby dodać świeże liście kopru włoskiego do dekoracji. Daje tuzin dużych porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.