Zupa Rybacka
Zupa Rybacka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka Philadelphia cream cheese spread, filety z dorsza, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Placek rybaka, Placek rybaka, oraz Placek rybaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać boczek w dużym rondlu, aż chrupiące. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć boczek z patelni; odcedzić na ręcznikach papierowych. Odrzuć wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki. kapie z patelni.
Na patelni dodać kolejne 3 składniki, gotować na średnim ogniu 12-14 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne, od czasu do czasu mieszając.
Dodać bulion i ziemniaki; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić 10 do 12 min. albo aż ziemniaki będą miękkie.
Dodać serek śmietankowy; gotować, nieosłonięte, 2 do 3 min. lub do stopienia, często mieszając.
Dodać mleko, rybę i boczek; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Gotować 3 do 4 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.