Zupa Rybacka

Zupa Rybacka
Zupa Rybacka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $4.0 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, ryby, oliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Zupa Rybacka, Zupa rybacka z tilapią, krewetkami, pomidorami i kaparami, oraz Placek rybaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać pory i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
3
Dodać czosnek i koper włoski i gotować 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
4
Dodaj sherry, pomidory i ich soki, sól i czerwony pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
PomidorPomidor
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
SólSól
5
Dodać ryby i małże i gotować delikatnie, aż ryba jest gotowane przez i małże otworzyły, o 5 protokół. Natkę pietruszki wymieszać i wrzucić zupę do poszczególnych miseczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RybyRyby
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
6
Podawać z oliwkami. Wskazówka: spróbuj tego dania z gotowanego na parze kraba w miejsce ryb i małży. Poproś sprzedawcę ryb, aby złamał i wyczyścił kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
OliwkiOliwki
KrabKrab
RybyRyby
7
Dodać kraba, w skorupie, do zupy i gotować na wolnym ogniu, aż mięso jest ogrzewany przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
MięsoMięso
ZupaZupa

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia95
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn