Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Rotini pomidorowej z powolnym gotowania. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 208 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz makaron rotini, pieczarki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Z Indyka Rotini, Powolne pieczenie włoskich kiełbasek i papryki z Rotini, oraz Zupa Pomidorowa Wolno Gotująca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem makaronu i sera w 4 - do 5-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
3
Wymieszać z makaronem. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 15 do 20 minut lub do makaronu jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem