Zupa Reuben
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Reuben. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, masło, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa Reuben, Zupa Reuben, oraz Zupa Reuben.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Dodaj bulion, kiszoną kapustę i liść laurowy. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę.
Dodaj do rondla; wymieszaj ze śmietaną, pół na pół, peklowaną wołowiną i serem. Dusić na bardzo małym ogniu przez 10 do 15 minut, często mieszając; nie gotować.
Usunąć liść laurowy i dodać sól i pieprz. Chochle do misek i posypać grzankami. Masło rozpuścić w średnim rondlu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Dodaj bulion, kiszoną kapustę i liść laurowy. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę.
Dodaj do rondla; wymieszaj ze śmietaną, pół na pół, peklowaną wołowiną i serem. Dusić na bardzo małym ogniu przez 10 do 15 minut, często mieszając; nie gotować.
Usunąć liść laurowy i dodać sól i pieprz. Chochle do misek i posypać grzankami.