Zupa Ravioli
Zupa Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, marchew, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest idealny do Jesień. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Zupa Ravioli, Zupa Ravioli, oraz Ravioli & Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę i kostkę bulionową.
Miejsce ravioli w garnku, i gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać w szpinaku, grzyby, marchew, mrożony groszek i marchew, oliwa z oliwek, i sos sojowy; gotować przez 5 minut, aż warzywa będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.