Zupa Quingombo (Portorykańska)

Zupa Quingombo (Portorykańska)
Zupa Quingombo (Portorykańska) może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz oscar Mayer boczek, SOS sofrito bazy, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Portorykańska zupa z owoców morza: Asopao de Mariscos, Portorykańska zupa Chuletón AKA Xmas ham bone Soup, oraz Krab Portorykański dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek ugotować i wymieszać w dużym rondlu na średnim ogniu 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać okrę; gotować i mieszać 3 min. Wymieszać bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 20 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
3
W międzyczasie, cebulę, sofrito i pieprz umieścić w pojemniku blendera; przykryć. Zmiksować na średniej prędkości, aż utworzy się gęsta pasta; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozproszony Sos TabascoRozproszony Sos Tabasco
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Rozgrzać sos w małym rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Dodać mieszankę cebuli; gotować 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodaj do mieszaniny bulionu. Gotować 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn