Zupa Południowo-Zachodnia

Zupa Południowo-Zachodnia
Zupa południowo-zachodnia to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 613 kalorii. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, kukurydzę z kernela, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa Południowo-Zachodnia, Zupa Południowo-Zachodnia, oraz Zupa Południowo-Zachodnia.

Instrukcje

1
Brązowa mielona wołowina, cebula i czosnek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, często mieszając, 10 do 12 minut lub do momentu, gdy mięso kruszy się i nie jest już różowe i cebula jest zmiękczona; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Wymieszać fasolę, 8 składników i 4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż dokładnie ogrzane. Wymieszaj kolendrę tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Podawać z pożądanymi dodatkami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn