Zupa Potticker
Zupa potticker to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka baby bok choy, zielona cebula, przyprawiony ocet ryżowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Kurczaka Potticker, Potticker Meatball Asian Noodle Soup-Low Carb & Gluten Free, oraz Pierogi Potticker dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bulion, ocet, sos sojowy, i czosnek w 5-do 6-quart patelni; przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać garnki i powrócić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 4 minuty.
W międzyczasie przyciąć i wyrzucić końce z bok choy, a następnie cienko pokroić w poprzek.
Dodaj bok choy i marchewkę do zupy i wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować, aż potstickers nie są już różowe w środku (wyciąć do testu) i ciasto jest delikatne do gryzienia, 2 do 4 minut dłużej.
Wymieszaj zieloną cebulę, kolendrę i olej sezamowy. Zupa z chochli do misek.
Połączenie win: mieszanka słodkich owoców, przypraw i ziół Viognier jest dobrym pomostem do zupy. Dry Riesling to kolejny świetny partner.