Zupa potpie z kurczaka może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 446 kalorii, 16G białka, oraz 31g tłuszczu każdy. Za $1.55 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś ziemniaki, marchew, kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Potpie Z Kurczaka, Kurczak Potpie, oraz Kurczak Potpie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąkę i sól; pokroić w tłuszcz do miękkości. Stopniowo dodawaj mleko, podrzucając widelcem, aż ciasto połączy się po naciśnięciu. Uformuj dysk;zawiń w folię. Wstaw do lodówki na 30 minut lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Cukierki Peachie-o
2
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do 1/8 cala. grubość. Korzystanie z mąką 2-1/2-in. nóż w kształcie serca lub okrągły, Wytnij 18 kształtów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
3
Miejsce 1. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 425° przez 8-11 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
Do zupy w holenderskim piekarniku rozgrzej masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
6
Dodaj ziemniaki, cebulę, seler i marchewkę; gotuj i mieszaj przez 5-7 minut lub do miękkości cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Marchew
Seler
Cebula
7
Dodaj mąkę, sól i pieprz, aż się połączą; stopniowo ubijaj w bulionie. Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 8-10 minut lub do miękkości ziemniaków. Dodaj pozostałe składniki;podgrzej.