Zupa Pot Likker

Zupa Pot Likker
Zupa Pot Likker jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 348 kalorii, 26g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz wino, pieprz, grzanki z chleba kukurydzianego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 23 minuty. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Pot Likker, Zupa Pot Likker, oraz Zupa Pot Liquor (Likker) .

Instrukcje

1
Przynieś szynkę i 8 szklanek wody do wrzenia w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Gotować 5 minut; odcedzić. Rezerwa skoków; wytrzeć holenderski piekarnik czyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Podsmażyć cebulę i marchewkę na gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości; dodać czosnek, i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj wino; gotuj, mieszając od czasu do czasu, 2 minuty lub aż wino zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać skoki, 8 szklanki wody, sól, i pokruszony czerwony pieprz do mieszaniny cebuli, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 3 godziny lub do szynki skoki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Usuń stawy skokowe i pozostaw do ostygnięcia 30 minut.
6
Usunąć mięso z kości; wyrzucić kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Przenieść mięso do szczelnego pojemnika; przykryć i schłodzić. Przykryć holenderski piekarnik pokrywką i schłodzić zupę 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
8
Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z zupy w holenderskim piekarniku. Wymieszać z bulionem mięsnym i warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
9
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Stopniowo mieszać w collards. Zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 45 do 50 minut lub aż collards są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
10
Podawać z grzankami z chleba kukurydzianego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
GrzankiGrzanki
11
Kuchnia ekspresowa zupa garnkowa Likker: Pomiń szynkę i sól. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami w Kroku 2, sauting 1/2 lb. polędwica wieprzowa wędzona bez kości, posiekana, z cebulą i marchewką. Wymieszać 2 łyżki. podstawa zupy z szynki, bulion, 8 szklanek wody i czerwona papryka. Doprowadzić do wrzenia. Stopniowo mieszać w collards; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż collards są miękkie. Przygotowanie: 20 min., Gotowanie: 53 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schab Bez KościSchab Bez Kości
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Collard GreensCollard Greens
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
Hiszpańska zupa Fasolowo-fasolowa: Pomiń szynkę, bulion, sól i czerwony pieprz. Saut 1/2 lb. wędzone chorizo, posiekane, w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
JarmużJarmuż
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
13
Wyjąć łyżką szczelinową; wytrzeć piekarnik do czysta. Postępuj zgodnie z przepisem w Kroku 2, sauting 1 średnie ziemniaki, kostki, z cebulą i marchewką. Wymieszać w 1 (48-oz.) Pojemnik rosół z kurczaka. Kontynuuj przepis zgodnie z Instrukcją w kroku 6, zastępując 1/2 (16-oz.) pakiet świeży jarmuż, umyte i przycięte, dla collards, i mieszając w chorizo z jarmużu. Wymieszać w 1 (5-oz.) może biała fasola, opłukane i osuszone, i, w razie potrzeby, 1 (14-oz.) można rosół z kurczaka podczas ostatnich 5 minut gotowania. Pomiń Grzanki Z Chleba Kukurydzianego. Ta obfita zupa sama w sobie stanowi świetny posiłek lub podaje się ją z chrupiącym chlebem i serem (lubimy Manchego). Przygotowanie: 20 min.; Kucharz: 1 godz., 6 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Fasola BiałaFasola Biała
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Collard GreensCollard Greens
GrzankiGrzanki
Ser ManchegoSer Manchego
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
JarmużJarmuż
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 23 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn