Zupa Pomidorowo-Tortellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy pomidorowo-Tortellini. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka pomidorów w puszkach, czosnek, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pomidorowa Zupa Tortellini, Pomidorowa Zupa Tortellini, oraz Pomidorowa Zupa Tortellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę rozpuścić w rondlu na średnim ogniu, dodać czosnek.
Saute przez 2 minuty; wymieszać bulion i tortellini. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień.
Wymieszać z parmezanem, solą i pieprzem; dusić do miękkości tortellini.
Wymieszać ze szpinakiem, pomidorami i sosem pomidorowym; dusić przez 5 minut.