Zupa Pomidorowo-Szpinakowa
Zupa Pomidorowo-Szpinakowa to bezglutenowa, bezmleczna, paleolityczna i wegetariańska przystawka z dodatkiem lakto ovo. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 171 kalorii, 5 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 1,18 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealna na jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 27 minut. Ten przepis przygotowało 6 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką pomidory z puszki, pomidory z puszki, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 75%. Ten wynik jest solidny. Zupa pomidorowa ze szpinakiem tortellini, zupa pomidorowa ze szpinakiem tortellini i zupa pomidorowa ze szpinakiem tortellini są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Podgrzej średni garnek do zupy na umiarkowanym ogniu.
Dodać oliwę, szalotkę i czosnek. Smaż 5 minut.
Dodać odsączone pomidory i posiekane pomidory, wymieszać.
Dodać bulion i wymieszać do połączenia zupy. Dodajemy szpinak garściami, żeby zwiędł i łączymy z zupą. Zupę dopraw solą i pieprzem według własnego smaku. Doprowadzić zupę do bąbelków, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut, aby zredukować.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Wino ONEHOPE Reserve Pinot Noir z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Wino rezerwowe ONEHOPE Pinot Noir]()
Wino rezerwowe ONEHOPE Pinot Noir
Dojrzała czarna wiśnia | Cola | Bogaty | Wanilia