Zupa pomidorowo-pieczona słodka papryka
Need a zupa bezglutenowa, bezmleczna i wegetariańska? Zupa pomidorowa i pieczona słodka papryka może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, płatki pieprzu, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Spróbuj Zupa pomidorowo-pieczona słodka papryka, Pieczona Zupa Pieprzowo-Pomidorowa, oraz Pieczona zupa z czerwonej papryki i pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia Line 15x10x1 cala z folią. Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Paprykę pokroić na ćwiartki, usuwając błony i nasiona.
Umieść boki skóry na patelni; naciśnij, aby spłaszczyć.
Papryka Broil z góry 4 do 6 cali od ciepła o 10 minut lub do poczernienia. Owiń folię wokół papryki; odstawić 20 minut.
Usunąć skórę z papryki; wyrzucić.
Paprykę pokroić na 1/2 cala kawałki. Odstawić.
Tymczasem w rondlu 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę i czosnek gotować w oleju 2 do 3 minut, stale mieszając, aż będzie krucho-miękki.
Wymieszaj pomidory, bulion, cukier, płatki czerwonej papryki i sól.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić 15 minut. Wymieszać z pieczoną papryką; podgrzewać do gorąca.