Zupa Pomidorowo-Kokosowa
Zupa pomidorowo-kokosowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz seler, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj pomidorowa zupa z ciecierzycy i kokosa, Zupa Pomidorowa Z Chili, Imbirem I Kokosem, oraz Kremowa Pomidorowa Zupa Kokosowa Z Rustykalnym Prawie Bez Zagniatanego Chleba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i seler w gorącym oleju, aż zmiękną, o 10 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Wymieszać mieszankę cebuli, wodę, pokrojone w kostkę pomidory, mleko kokosowe, sos pomidorowy i pastę pomidorową razem w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu do ogrzania przez, 15 minut.
Wlać zupę do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować. Puree partiami do uzyskania gładkości.