Zupa Pomidorowo-Jęczmienna
Zupa pomidorowo-jęczmienna może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sól, parmezan, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa pomidorowa, wołowa i jęczmienna, Zupa Pomidorowa Z Indyka Jęczmiennego, oraz Zupa Pomidorowo-Jęczmienna Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jęczmień gotować w dużym garnku z wodą do miękkości, ale nadal żucia (40 minut).
Tymczasem w dużym garnku rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cukinię i czosnek; gotować, aż cukinia zacznie zmiękać (2 minuty).
Dodać pomidory, bulion, sól i 1/2 szklanki bazylii; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż pomidory zmiękną (7 minut).
Zupę podzielić na 4 miski.
Dodać jęczmień i pozostałą 1/4 szklanki bazylii; top z parmezanem, i podawać.