Zupa pomidorowo-jabłkowa Stephanie Izard

Zupa pomidorowo-jabłkowa Stephanie Izard
Zupa pomidorowo-jabłkowa Stephanie Izard może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. 256 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, musztarda dijon, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Manila Clam and Sausage Linguine Stephanie Izard, Kremowa Zupa Pomidorowa Jabłkowa, oraz Dip taco Stephanie.

Instrukcje

1
W dużym, ciężkim garnku do zupy (takim jak holenderski piekarnik) podgrzewaj masło na średnim ogniu, aż się spieni i opadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj cebulę i czosnek i potu, aż blady i delikatny, o dziesięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj jabłka, pastę pomidorową, sambal i wino. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać pomidory i jabłecznik, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć do duszenia i gotować, aż smaki złagodniały i połączyć, co najmniej 30 minut, najlepiej godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
5
Przełożyć zupę do blendera i przecier (partiami) ze śmietaną. Do garnka wrzucić zupę, doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać z grillowanym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn