Zupa pomidorowo-brzoskwiniowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis serwuje 6 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 9g tłuszczu i w sumie 213 kalorii. Mieszanka jogurtu waniliowego, szalotki, selera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Schłodzona pomidorowa zupa brzoskwiniowa z pistacjową bazylią Pistou, zupa pomidorowa, jak zrobić zupę pomidorową / styl restauracji, oraz Ciasto Brzoskwiniowo-Pomidorowe.
Instrukcje
1
W rondelku na średnim ogniu dodaj olej z pestek winogron, seler i szalotkę i smaż, aż szalotki będą przezroczyste. Zmniejsz ogień do średniego, a następnie dodaj sok jabłkowy i sok pomidorowy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj pomidory i gotuj przez 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjmij garnek z pieca i dodaj brzoskwinie. Zmiksuj miksturę blenderem zanurzeniowym lub ostudź przez 5 minut i dodaj do robota kuchennego. Włóż garnek do pieca na małym ogniu, następnie dodaj sól, jogurt i miód i gotuj przez 10 minut.