Zupa Pomidorowo-Bazyliowa
Przepis Zupa pomidorowo-Bazyliowa można zrobić w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, otrzymujesz zupę, która serwuje 8. Mieszanka po przekątnej bagietki Chlebowej, liści bazylii, pomidorów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 34%. Podobne przepisy to Sunshine Soup {Yellow Tomato Basil Soup}, Pomidorowa Zupa Bazyliowa I, oraz Zupa pomidorowo-bazyliowa.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj pomidory i sok. Zmniejszyć ciepło; dusić, odkryte, 30 minut.
Umieścić mieszaninę pomidorów i bazylii w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej. Powrót puree mieszaniny do patelni; mieszać w mleku, sól, i pieprz.
Dodaj serek śmietankowy, dobrze mieszając trzepaczką i gotuj na średnim ogniu, aż będzie gęsty (około 5 minut). Zupa z kadzi do poszczególnych miseczek; w razie potrzeby udekorować pokrojoną bazylią.
Uwaga: pozostałą zupę Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.