Zupa pomidorowa z pieczoną papryką, czosnkiem i cebulą z grillowanymi grzankami serowymi Gruyere

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj zupę pomidorową z pieczoną papryką, czosnkiem i cebulą z grillowanymi grzankami z sera Gruyere. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Mieszanka herbes de provence, sos pomidorowy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowa Zupa Czosnkowo-Pomidorowa Z Grillowanymi Grzankami Serowymi, Pieczona Cebula Z Grzankami Gruyère, oraz Zupa pomidorowa pieczona z grzankami czosnkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Cebulę ułożyć na blasze do pieczenia i lekko ułożyć EVOO, obficie doprawić tymiankiem, solą i pieprzem. Ubierz czosnek z EVOO, solą i pieprzem, a następnie zawiń czosnek w folię i złóż brzegi, aby zabezpieczyć torebkę. Upiec cebulę do miękkości i złoty, 30 minut, obracając raz. Pieczemy czosnek, aż będzie bardzo miękki, 35 do 40 minut.
Char papryki na otwartym ogniu na płycie kuchennej lub pod gorącym brojlerem (po usunięciu cebuli i czosnku).
W misce umieścić zwęgloną paprykę, przykryć i ostudzić. Skórki pieprzu wytrzyj ręcznikiem. Nasiona i grubo posiekać.
Ostudzić czosnek do obsługi, a następnie wycisnąć ząbki czosnku z dala od skórek i do miski robota kuchennego. W dwóch partiach, dodać cebulę, czosnek, papryka, bulion i pomidory. Puree do dość gładkie.
Dodać puree do garnka z passatą i doprawić ziołami prowansalskimi i dodać rozdartą bazylię.
Podgrzać zupę przez i gotować na wolnym ogniu zagęścić trochę i połączyć smaki, o 20 protokół. Wyreguluj sól i pieprz. Schłodzić i przechowywać w lodówce na make-ahead posiłek.
Aby służyć, podgrzej zupę na średnim ogniu i rozgrzej patelnię na średnim ogniu. Cały chleb posmarować z jednej strony zmiękczonym masłem. Zrobić kanapki z serem z masłem boki skierowane na zewnątrz. Grill kanapki na złoty i chrupiące z każdej strony. Pokroić w kostki wielkości kęsa.
Podawaj zupę w płytkich miseczkach i top każdy z kilku grillowanych grzanek serowych.