Zupa pomidorowa z parmezanem i bazylią
Zupa pomidorowa z parmezanem i bazylią to przepis bezglutenowy na 2 porcje. Za 80 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 193 kalorie . Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Kilku osobom naprawdę podobał się ten hor d'oeuvre. 43 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Udaj się do sklepu i kup parmezan, rozmaryn, bazylię i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 48% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Zupa Pomidorowo-Bazyliowa Z Parmezanem , Zupa Pomidorowo-Bazyliowa Z Parmezanem i Kremowa Zupa Pomidorowo-Bazyliowa Z Parmezanem .
Instrukcje
Podgrzej olej roślinny w rondlu na średnim ogniu; gotuj i mieszaj cebulę i czosnek, aż cebula będzie miękka, około 5 minut. Wlać zupę pomidorową i doprowadzić do wrzenia.
Dodać parmezan, bazylię i rozmaryn. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Zmniejsz ogień do małego i gotuj jeszcze przez 5 do 10 minut.