Zupa Pomidorowa Z Indykiem I Makaronem
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Zupa pomidorowa z indykiem i makaronem może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Za $1.99 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 6 porcji z 319 kalorii, 23G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś warzywa, mielonego indyka, mieszankę zupy cebulowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 50%. Zupa z makaronem z kurczaka (lub zupa z makaronem z indyka), Domowy wywar z indyka cytrynowego i zupa z makaronem z indyka Jalapeno, oraz do bulionu z indyka i zupy z makaronem z indyka Soba są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku gotuj indyka na średnim ogniu przez 6-8 minut lub do momentu, gdy nie będzie już różowy, rozpadając się na kruszonki; odcedzić. Wymieszać mieszankę zupy, 1-1 / 2 łyżeczki przyprawy z makaronu, cukru, pieprzu i soli.
Dodaj sok V8 i warzywa; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, 5 minut.
Połam makaron na małe kawałki; dodaj do zupy (wyrzuć pozostałą przyprawę lub Zachowaj do innego użytku). Gotuj 3-5 minut dłużej lub do miękkości makaronu, od czasu do czasu mieszając.