Zupa pomidorowa z grzankami Gruyère

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj zupy pomidorowej z grzankami Gruyère. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka grubej bagietki, masło, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z cebuli, pora i jarmużu z grzankami Gruyere, W pracy: francuska zupa cebulowo-Koprowa z grzankami Gruyere, oraz Karmelizowana cebula i zupa Shiitake z grzankami z sera pleśniowego Gruyère dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku do zupy roztopić masło w oliwie z oliwek.
Dodać cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Dodać paprykę i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać pomidory, wodę, gałązkę tymianku i liść laurowy, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić mieszaninę pomidorową do wrzenia. Przykryć i dusić na umiarkowanym ogniu, aż pomidory rozbić, o 15 protokół. Wyrzucić gałązkę tymianku i liść laurowy.
Rozgrzej brojlery. W blenderze zupę puree partiami, aż będzie gładka. Odcedź zupę z powrotem do garnka, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej zupy. Śmietanę wymieszać z zupą i doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie ułóż plasterki bagietki na blasze do pieczenia. Broil 6 cali od ciepła, aż lekko tosty po obu stronach, o 2 minut w sumie. Top tosty z Gruyre i dusić na około 30 sekund, aż ser jest bąbelkowy. Wrzucić zupę do miski i podawać z grzankami Gruyre.