Zupa pomidorowa z grzankami Gruyère

Zupa pomidorowa z grzankami Gruyère
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj zupy pomidorowej z grzankami Gruyère. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka grubej bagietki, masło, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z cebuli, pora i jarmużu z grzankami Gruyere, W pracy: francuska zupa cebulowo-Koprowa z grzankami Gruyere, oraz Karmelizowana cebula i zupa Shiitake z grzankami z sera pleśniowego Gruyère dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W garnku do zupy roztopić masło w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać paprykę i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
4
Dodać pomidory, wodę, gałązkę tymianku i liść laurowy, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić mieszaninę pomidorową do wrzenia. Przykryć i dusić na umiarkowanym ogniu, aż pomidory rozbić, o 15 protokół. Wyrzucić gałązkę tymianku i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Rozgrzej brojlery. W blenderze zupę puree partiami, aż będzie gładka. Odcedź zupę z powrotem do garnka, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej zupy. Śmietanę wymieszać z zupą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
W międzyczasie ułóż plasterki bagietki na blasze do pieczenia. Broil 6 cali od ciepła, aż lekko tosty po obu stronach, o 2 minut w sumie. Top tosty z Gruyre i dusić na około 30 sekund, aż ser jest bąbelkowy. Wrzucić zupę do miski i podawać z grzankami Gruyre.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn