Zupa pomidorowa z ciecierzycą i makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pietruszki, wody, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Letnia zupa pomidorowa z Pastanem i ciecierzycą, Makaron Z Ciecierzycą I Sosem Pomidorowym, oraz Makaron Z Pieczonych Pomidorów Z Ciecierzycą Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym lub blenderze przecier pomidory sokiem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W dużym garnku rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 10 protokół. Wymieszać z czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj puree pomidory, szałwia, bulion, wodę i sól do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z makaronem i ciecierzycą. Doprowadzić zupę z powrotem do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Gotować, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki, o 15 protokół. Wymieszać natkę pietruszki, pieprz i 1/3 szklanki startego parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Podawać z dodatkiem parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Rekomendacja win: Włosi mieli dwa tysiąclecia, aby rozwinąć niesamowitą synergię między swoimi winami a kuchnią na bazie pomidorów. Skorzystaj z tego doświadczenia i połącz tę zupę z Chianti Classico o zapachu wiśni i ziół lub Rufiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
(dostosuj Według Własnego Gustu)
7
Uwagi: do tej zupy poszukaj wysokiej jakości pomidorów z puszki, takich jak pomidory śliwkowe z regionu San Marzano we Włoszech.