Zupa Pomidorowa Z Brązowym Masłem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać brązowy masło zupa pomidorowa spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 2G białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, śmietanę, świeżo popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z SippitySup ma 3 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tom ' s Tasty tomato Soup with Brown Butter grzanki, Zupa pomidorowa z brązowym masłem, kapustą i pistacjami, oraz Kremowa zupa pomidorowa z brązowym masłem grzanki czosnkowe.
Instrukcje
Ciepła 1 łyżka masła i 1 łyżka oliwy z oliwek w dużym holenderskim piekarniku ustawionym na średnim ogniu; podsmażyć cebulę i czosnek, aż przezroczyste i dopiero zaczynają kolor, o 8 protokół.
Dodaj pomidory z sokiem, wodą, śmietaną, solą, pieprzem, papryką czerwoną, nasionami selera, majerankiem i cukrem. Podgrzać do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia, następnie włączyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Wyjmij z ognia i użyj blendera zanurzeniowego do przecieru, aż będzie całkowicie gładka. Powrót zupy na małym ogniu i dusić 20 więcej minut.Tymczasem, zrobić brązowe masło i grzanki.
Rozgrzać duży, ciężki dno sauté patelni na średnim ogniu.
Dodać 3 łyżki pozostałego masła. Gdy zaczyna się topić, zacznij często obracać patelnię i uważnie obserwować masło. Zauważysz, że masło stanie się spienione, a następnie substancje stałe mleka zaczną brązowieć. Po uruchomieniu, wyjąć patelnię z ciepła. Zapach masła; powinien mieć orzechowy aromat i mieć karmelowy kolor. Wymieszać około 2/3 brązowego masła do zupy. Resztę odstaw na bok. Doprawić zupę większą ilością soli i pieprzu do smaku
Na oddzielnej patelni podsmażyć pozostałą 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Dodać kostki chleba i tosty, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 6 do 8 protokół.
Zdjąć z ognia i wrzucić z pozostałym rumianym masłem do wchłonięcia.
Podawać zupę przyozdobioną grzankami.