Zupa Pomidorowa Z Brązowym Masłem

Zupa Pomidorowa Z Brązowym Masłem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać brązowy masło zupa pomidorowa spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 2G białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, śmietanę, świeżo popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z SippitySup ma 3 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tom ' s Tasty tomato Soup with Brown Butter grzanki, Zupa pomidorowa z brązowym masłem, kapustą i pistacjami, oraz Kremowa zupa pomidorowa z brązowym masłem grzanki czosnkowe.

Instrukcje

1
Ciepła 1 łyżka masła i 1 łyżka oliwy z oliwek w dużym holenderskim piekarniku ustawionym na średnim ogniu; podsmażyć cebulę i czosnek, aż przezroczyste i dopiero zaczynają kolor, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj pomidory z sokiem, wodą, śmietaną, solą, pieprzem, papryką czerwoną, nasionami selera, majerankiem i cukrem. Podgrzać do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia, następnie włączyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
MajeranekMajeranek
PomidorPomidor
PieprzPieprz
KremKrem
SokSok
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
3
Wyjmij z ognia i użyj blendera zanurzeniowego do przecieru, aż będzie całkowicie gładka. Powrót zupy na małym ogniu i dusić 20 więcej minut.Tymczasem, zrobić brązowe masło i grzanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
MasłoMasło
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4
Rozgrzać duży, ciężki dno sauté patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać 3 łyżki pozostałego masła. Gdy zaczyna się topić, zacznij często obracać patelnię i uważnie obserwować masło. Zauważysz, że masło stanie się spienione, a następnie substancje stałe mleka zaczną brązowieć. Po uruchomieniu, wyjąć patelnię z ciepła. Zapach masła; powinien mieć orzechowy aromat i mieć karmelowy kolor. Wymieszać około 2/3 brązowego masła do zupy. Resztę odstaw na bok. Doprawić zupę większą ilością soli i pieprzu do smaku
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KarmelKarmel
MasłoMasło
MlekoMleko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Na oddzielnej patelni podsmażyć pozostałą 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać kostki chleba i tosty, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
TostyTosty
8
Zdjąć z ognia i wrzucić z pozostałym rumianym masłem do wchłonięcia. 
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
9
Podawać zupę przyozdobioną grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
ZupaZupa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn