Zupa Pomidorowa Gorgonzola

Zupa Pomidorowa Gorgonzola
Pomidorowa zupa Gorgonzola to Wegetariańskie danie główne. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 949 kalorii. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz czerwone ziemniaki, śmietanę, ser gorgonzola i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Pomidorowa Gorgonzola, Zupa Pomidorowa Z Bazylią Gorgonzola, oraz Zupa pomidorowa z pieczoną papryką i kremem z gorgonzoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużej garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodać mąkę i gotować, aż lekko tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
5
Dodaj koniak i zeskrobać patelnię drewnianą łyżką, aby uwolnić wszelkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać ziemniaki i bulion do garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać pomidory i ich soki, śmietana, gorgonzola i bazylia. Doprawić solą i pieprzem. Używając blendera zanurzeniowego lub partiami w blenderze, puree do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
GorgonzolaGorgonzola
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodać ocet i podawać w ciepłych miseczkach z większą ilością bazylii i gorgonzoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn