Zupa pomidorowa Garbanzo z ryżem

Zupa pomidorowa Garbanzo z ryżem
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Zupa pomidorowa Garbanzo z ryżem może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, wodę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Garbanzo-Pomidorowe Curry, Garbanzo Beans ' N ' Rice, oraz Sałatka Pomidorowa Z Fasoli Garbanzo.

Instrukcje

1
Pokrojone w kostkę pomidory z sokiem i wodą umieścić w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wymieszać z ryżem i marchewką, doprawić kminkiem, chili w proszku, czerwoną papryką, solą i czarnym pieprzem. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 25 minut, lub aż ryż i marchew będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chili W ProszkuChili W Proszku
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
MarchewMarchew
KminekKminek
RyżRyż
SólSól
3
Wymieszać fasolę garbanzo do garnka i kontynuować gotowanie 5 minut, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn