Zupa pomidorowa Garbanzo z ryżem
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Zupa pomidorowa Garbanzo z ryżem może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, wodę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Garbanzo-Pomidorowe Curry, Garbanzo Beans ' N ' Rice, oraz Sałatka Pomidorowa Z Fasoli Garbanzo.
Instrukcje
Pokrojone w kostkę pomidory z sokiem i wodą umieścić w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia.
Wymieszać z ryżem i marchewką, doprawić kminkiem, chili w proszku, czerwoną papryką, solą i czarnym pieprzem. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 25 minut, lub aż ryż i marchew będą miękkie.
Wymieszać fasolę garbanzo do garnka i kontynuować gotowanie 5 minut, aż do ogrzania.