Zupa Pomidorowa
Zupa pomidorowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,17 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pomidory, sos pieprzowy, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj zupa pomidorowa, jak zrobić zupę pomidorową / restaurant style, Pikantna zupa pomidorowa z parmezanem i suszonymi na słońcu bułeczkami pomidorowymi, oraz Zupa pomidorowa z flakami i kiełbasą (znana również jako zupa z odzysku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula będzie miękka.
Dodać marchew i seler; gotować 7 do 9 minut, aż miękka, często mieszając. Wymieszaj pomidory, bulion, sos Worcestershire, sól, tymianek, pieprz i sos paprykowy. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i dusić 20 minut, często mieszając.