Zupa po włosku to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 34 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz mieloną wołowinę, pomidory z puszki, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Soczewicy Po Włosku, Zupa Cebulowa Po Włosku, oraz Zupa z makaronem po włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W ciężkiej patelni, gotować mieloną wołowinę i kiełbasę wieprzową z cebulą, czosnek i zielony pieprz, aż mięso jest gotowane przez. około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Kiełbasa Wieprzowa
Mielona Wołowina
Czosnek
Cebula
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Odcedzić i przenieść mieszaninę do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodaj fasolkę szparagową, cukinię, sos pomidorowy i pomidory z puszki. Doprawić przyprawami po włosku, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1/2 godziny.