Zupa Piżmowa Z Ravioli Ze Szpinakiem
Przepis na Zupę z dyni piżmowej i ravioli ze szpinakiem można przygotować w około 1 godzinę. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka, 9 g tłuszczu i łącznie 201 kalorii. Kilku osobom bardzo smakowało to śródziemnomorskie danie. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Ten przepis wypróbowały i polubiły 93 osoby. Udaj się do sklepu i kup mielony imbir, mielony cynamon, por i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 34%. Ten wynik nie jest aż tak super. Spróbuj ravioli z dynią piżmową ze szpinakowym pesto, indyjsko-tajskiej zupy z kurczaka z dynią piżmową i szpinakiem oraz indyjsko-tajskiej zupy z kurczaka z dynią piżmową i szpinakiem, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
Umieść nasiona kminku i gałkę muszkatołową w dużym rondlu na średnim ogniu i gotuj, aż lekko się zarumienią. Dodaj masło, podsmaż cebulę i por, aż będą miękkie.
Wymieszaj dynię, wino i bulion z kurczaka. Doprawić cynamonem i imbirem. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut.
W dużym garnku zagotuj lekko osoloną wodę.
Dodaj ravioli i gotuj przez 8 do 10 minut lub do momentu, aż będą al dente; odpływ.
Za pomocą ręcznego miksera zmiksuj zupę na puree. Zmiksować na lekką śmietanę, doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać z ugotowanym ravioli tuż przed podaniem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Weinerta Cavas de Weinert. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Głęboki rubinowy odcień z fioletowymi iskierkami podkreśla jego stabilną i energiczną strukturę. Bogactwo garbników gwarantuje trwałość, ale dominują dyskretne, dojrzałe owoce. Zbalansowane, pełne wino, które na długim finiszu przypomina aromat dębu. Mieszanka Cabernet Sauvignon, Malbec i Merlot.