Zupa Piwno-Serowa
Zupa z sera piwnego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.37 za porcję. Jeśli masz tymianek, mielony pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Zupa Piwno-Serowa, Zupa piwno-serowa, oraz Zupa Piwno-Serowa.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym garnku ustawionym na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, tymianek, biały i papryka cayenne; gotować, aż cebula będzie miękka, 3 do 4 protokół.
Połącz bulion z kurczaka, piwo i 2 łyżki skrobi kukurydzianej, mieszając, aż skrobia kukurydziana się rozpuści.
Dodaj do garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Dusić 5 minut.
Dodać śmietanę. Wrzucić ser z 1 łyżką skrobi kukurydzianej. Stopniowo dodawać ser do zupy, mieszając aż do rozpuszczenia przed dodaniem więcej sera. W razie potrzeby dodaj ostry sos. Podawać natychmiast. Pyszne podawane z pieprzowym parmezanem kruchym.