Zupa Pieprzowa Nadziewana Wolnooparkowa

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Slow-Cooker faszerowane zupa pieprz może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 320 kalorii, 30g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory w puszkach, sól, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Faszerowana Zupa Pieprzowa, Slow Cooker Faszerowana Zupa Pieprzowa, oraz Slow Cooker Faszerowana Zupa Pieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 6-quart powolne kuchenka z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić.
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki.
Wymieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem ryżu i sera.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Po około 30 minutach gotowania delikatnie wymieszaj ugotowany ryż. Przykryć; gotować około 30 minut dłużej.