Zupa pieprzowa faszerowana III

Faszerowana zupa pieprzowa III może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 33g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mielonej polędwicy, sera romano, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Faszerowana Zupa Pieprzowa, Faszerowana Zupa Pieprzowa, oraz Zupa pieprzowa faszerowana IV.
Instrukcje
Brązowe mięso w dużym garnku. Gdy mięso jest prawie gotowane przez dodać cebulę i zielony pieprz, i niech gotować przez 5 protokół.
Dodaj pomidory pokrojone w kostkę, sos pomidorowy, bulion wołowy, ziemniaki w kostkach, kolendrę i tymianek. Doprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu przez 30 do 40 minut.
Umieść 1/4 szklanki ryżu na dnie poszczególnych misek do serwowania.
Zupę polać ryżem i udekorować startym parmezanem lub serem Romano.