Zupa Pieprzowa Bez Nadzienia
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina do spędzenia w kuchni, bez nadziewania zupa pieprzowa może być niesamowita bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 1g tłuszczu i w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 10. Za 81 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 105 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka bulionu wołowego, cebuli, skondensowanej zupy pomidorowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Pieprzowa Bez Nadzienia, Kolacja Z Patelni Bez Nadziewania Pieprzu, oraz Bez Nadziewania Kapuśniak-Łatwy Posiłek O Niskiej Zawartości Węglowodanów.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu gotuj wołowinę, zieloną paprykę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj bulion, zupę, pomidory i grzyby. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez co najmniej 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel
Zinfandel Gino reprezentuje tradycyjną mieszankę polową, którą mój dziadek, Gino, robił każdego roku. Ten rocznik jest pełen bujnych dojrzałych czerwonych owoców. Ma rdzeń słodkiej czerwonej porzeczki i truskawki z jasnym wykończeniem, co sprawia, że świetnie pasuje do wielu potraw. Mieszanka: 90% Zinfandel, 5% Carignane, 5% Petite Sirah.