Zupa Peruwiańska Z Owocami Morza

Zupa Peruwiańska Z Owocami Morza
Peruwiańskie Owoce morza Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.68 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, małże, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Peruwiańskie Sudado De Pescado (Peruwiański Gulasz Rybny), Zupa Z Owoców Morza, oraz Zupa Z Owoców Morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mielenie czosnek i pieprz chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Mięso MieloneMięso Mielone
2
Posypać solą i rozgnieść płaską stroną noża szefa kuchni, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
3
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać pastę czosnek-chile i połowę szalotki i smażyć, aż pasta jest złoty, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodaj muszle krewetek i kolby kukurydzy i gotować, mieszając, aż muszle są czerwone, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Dodać wino i gotować, aż prawie odparuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj 6 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Odcedzić bulion i wrócić do garnka; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Tymczasem rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, Pozostałe szalotki i ziarna kukurydzy; gotować, aż kukurydza będzie złoty, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
10
Dodaj 1/2 szklanki wody i wymieszaj, skrobając patelnię drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Przenieść mieszaninę kukurydzy do blendera; dodać 1 1/2 szklanki wody i 2 łyżeczki soli i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Dodać puree mieszaniny do garnka z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Dodać do garnka dynię, ziemniaki i odparowane mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
14
Dodaj małże do garnka, przykryć i gotować, aż zaczną się otwierać, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
15
Dodaj krewetki i flądry i dusić, mieszając delikatnie, aż tylko gotowane przez, 3 do 4 protokół. Delikatnie wymieszać żółtka i gotować 1 minutę, następnie zdjąć z ognia, przykryć i odstawić 3 minuty. Doprawić solą i doprawić kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
FlądraFlądra
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
16
Zdjęcia Anna Williams
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn