Zupa pasternakowo-porowa z grudkowym Krabem

Zupa pasternakowo-porowa z grudkowym Krabem
Zupa pasternakowo-porowa z grudkowym Krabem to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, bulion warzywny, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Zupa Z Pasternaku I Pora, Zupa Z Pasternaku Piernikowego I Pora, oraz Zupa Pasternakowo-Porowa Z Kminkiem I Gorczycą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w średnim pieczeniu, wrzucić pasternak z olejem. Pieczeń, przykryta folią, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać pory i liść2 gałązki tymianku; wrzucić do herbu z olejem; splashwith wina. Pieczone, pokryte tą samą folią, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, 30 minut. Wyrzuć wszystkie spalone kawałki. W dużym garnku przynieś warzywa i 2 filiżanki wywaru, zmniejsz ciepło, gotuj na wolnym ogniu 10 minut, lekko ostudz. W robocie kuchennym zmiksuj zupę nisko, aż będzie gładka. Powrót blended zupa topot; dodać śmietanę, w razie potrzeby. Przynieś zupto bardzo mało dusić; doprawić solą i czarnym pieprzem; dodaj pozostałą 1 szklankę zapasów, aby osiągnąć pożądaną grubość (mięso krabowe powinno być w stanie usiąść na wierzchu). W misce tuż przed przygotowaniem, sok mikrofalowy, masło i liście pozostałych 2 gałązek tymianku do maślanki, około 20 sekund; wymieszać. Wrzucić crabmeatin mieszanki cytrynowo-masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
WarzywaWarzywa
CrabmeatCrabmeat
MasłoMasło
PieprzPieprz
KremKrem
SokSok
PorPor
CytrynaCytryna
StadoStado
SólSól
ZupaZupa
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
GarnekGarnek
3
Wlać zupę do 8 filiżanek demitasse; top każdy z 1 1/2 łyżeczki kraba. DO przodu: pasternak i por można upiec na jeden lub dwa dni przed bash;wystarczy przykryć (aby warzywa nie wyschły) i schłodzić, aż będziesz gotowy do zakończenia zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
PorPor
KrabKrab
ZupaZupa
4
135 kalorii, 7 g tłuszczu, 3 g tłuszczów nasyconych, 13 g węglowodanów, 3 g błonnika, 4 g białka
5
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn