Zupa pasternakowo-jabłkowa

Zupa pasternakowo-jabłkowa
Pasternak i zupa jabłkowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 220 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka mielonej kolendry, pietruszki z płaskim liściem, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Jabłek Pasternakowych, Zupa pasternakowo-jabłkowa, oraz Zupa Jabłkowo-Pasternakowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać pasternak i dalej 8 składników (przez czosnek); smażyć 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
CzosnekCzosnek
3
Dodać bulion, 2 szklanki wody i ocet; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub aż pasternak będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
OcetOcet
StadoStado
WodaWoda
4
Zdjąć z ognia; odkryć.
5
Pozostawić mieszaninę na 10 minut.
6
Połowę mieszanki pasternaku umieścić w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę. Przecedzić mieszaninę przez sito do miski i wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną pasternaku. Do każdej porcji dodać 1 łyżkę jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Posypać natką pietruszki i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn