Zupa pasternakowo-jabłkowa
Zupa pasternakowo-jabłkowa to bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Ta zupa ma 220 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, jabłko fuji, jogurt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Jabłkowo-Pasternakowa, Zupa pasternakowo-jabłkowa, oraz Zupa Z Jabłek Pasternakowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać pasternak i dalej 8 składników (przez czosnek); smażyć 8 protokół.
Dodać bulion, 2 szklanki wody i ocet; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub aż pasternak będą miękkie.
Pozostawić mieszaninę na 10 minut.
Połowę mieszanki pasternaku umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę. Przecedzić mieszaninę przez sito do miski i wyrzucić ciała stałe.
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną pasternaku. Do każdej porcji dodać 1 łyżkę jogurtu.
Posypać natką pietruszki i boczkiem.