Pasternak i zupa jabłkowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pasternak, por, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Jabłek Pasternakowych, Zupa Jabłkowo-Pasternakowa, oraz Zupa pasternakowo-jabłkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać cydr, pół na pół i bulion do średniego rondla. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać warzywa i jabłka i gotować, przykryte, do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3
Czysta zupa z solą i pieprzem, aż będzie bardzo gładka, za pomocą blendera ręcznego (lub zwykłego blendera, pracującego partiami).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)