Zupa pasternakowa z peklowaną wołowiną i kapustą

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Zupa pasternakowa z peklowaną wołowiną i kapustą może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 24g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest idealny do dzień św. Patryka. Mieszanka bulionu z kurczaka o niskiej zawartości soli, cebula, liście kapusty włoskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Zupa Z Kapusty I Peklowanej Wołowiny, Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty, oraz Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Podsmażyć 2 łyżki peklowanego tłuszczu wołowego i liści laurowych w dużym rondlu na średnim ogniu, aż tłuszcz renderuje, o 2 protokół. Wymieszać z pasternakiem i cebulą.
Dodaj 3 szklanki bulionu. Przykryć; gotować na wolnym ogniu, aż pasternak będzie miękki, około 10 minut.
Tymczasem kapustę i peklowaną wołowinę kroimy poprzecznie na bardzo cienkie paski. Roztopić 1 łyżkę tłuszczu na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać kapustę i peklowaną wołowinę.
Posypać solą i pieprzem. Wrzucić, aż kapusta zwiędnie, o 3 protokół.
Pracując partiami, zupa puree z liśćmi laurowymi i śmietaną w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji. Wróć do tej samej patelni. Zupa rewarmowa, przerzedzenie z większą ilością bulionu, jeśli jest zbyt gęsta. Doprawić solą i pieprzem. Chochla do misek. Kopiec peklowanej wołowiny i kapusty w centrum.