Zupa Paprykowo-Pomidorowa
Zupa z czerwonej papryki i pomidorów może być tylko zupą, której szukasz. Ten wegański przepis służy 3 i kosztuje 1,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, pieczoną paprykę, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Za pomocą foremki do ciastek w kształcie serca lub noża wytnij kształty serca (3 cale szerokości lub mniejsze) z chleba.
Ułożyć wycięcia na blasze do pieczenia i szczotkować blaty z około 2 łyżeczkami oleju.
Posypać równomiernie 1/4 łyżeczki bazylii.
Piec w piekarniku 350, aż złoty i chrupiące, o 15 minut na 3-calowe serce szerokości.
W międzyczasie, na patelni 2-do 3-quart, gotować szalotki, często mieszając, w pozostałej 1 łyżeczce oleju na średnim ogniu, aż szalotki są przezroczyste, o 3 protokół.
Dodaj bulion, czerwoną paprykę, pomidory i ich sok, a pozostałe 1/2 łyżeczki bazylii. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć i dusić na małym ogniu 5 do 10 minut.
Łyżką szczelinową, papryką chochli, pomidorami i szalotką do blendera lub robota kuchennego; wirować, aż będzie gładka. Powrót czysty do patelni; wymieszać w płynie.
Dodaj sól, pieprz i cukier do smaku. Zupa z chochli do misek. Łyżka łyżki kwaśnej śmietany dekoracyjnie nad zupą; obracać końcówką noża przez kwaśną śmietanę. Bezpośrednio przed podaniem ułożyć na wierzchu grzanki w kształcie serca.