Zupa owsiana i pomidorowa
Zupa owsiana i pomidorowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako tania zupa dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, płatki owsiane, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to zupa pomidorowa, jak zrobić zupę pomidorową / restaurant style, Pikantna zupa pomidorowa z parmezanem i suszonymi na słońcu bułeczkami pomidorowymi, oraz Szpinak, pomidor i płatki owsiane Fetan.
Instrukcje
Na patelni, podsmażyć cebulę i czosnek na maśle, aż cebula staje się delikatna i zaczyna brązowieć.
Dodać pomidory, wodę, sól i pieprz. Przynieś na wolnym ogniu.
Podczas gdy zupa jest gotowanie, grzać płatki owsiane w ciężkim dnie patelni sos, mieszając, aż będą brązowe. Mieszamy z owsem do zupy i gotujemy około 6-10 minut, a następnie podajemy.