Zupa Ostrygowa

Zupa Ostrygowa
Zupa ostryg może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1133 kalorii, 5G białka, oraz 91 g tłuszczu na porcję. Na 4,52 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz seler, nasiona selera, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Krem Ostryg, Zupa z ostryg i karczochów, oraz Zupa z wędzonych ostryg i grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu 2-quart na średnim ogniu, doprowadzić do ciężkiej śmietany i Likier ostryg z ostryg na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia.
3
W międzyczasie, w dużej patelni saute na średnim ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać seler i szczyptę soli i potu przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
5
Dodaj cebulę i kontynuować gotowanie, aż półprzezroczyste, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodaj nasiona selera, ostry sos pieprzowy i ostrygi i gotuj przez 1 do 2 minut, lub aż krawędzie ostryg zaczną się zwijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Nasiona SeleraNasiona Selera
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
7
Przełożyć ostrygi do karafki blendera i dodać wystarczającą ilość kremu, aby pokryć.*
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Puree, aż mieszanina będzie gładka. Pozostawić śmietanę na średnim ogniu, dodać przecieraną mieszaninę i gotować aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
9
Tuż przed podaniem dodajemy sok z cytryny, posiekane zioła, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1
Wyjmij płyn z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 5 minut.
2
Przenieś płyn do blendera lub robota kuchennego i napełnij go nie więcej niż w połowie. Jeśli używasz blendera, zwolnij jeden róg pokrywy. Zapobiega to efektowi próżni, który powoduje wybuchy ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieść ręcznik na górze maszyny, pulsuj kilka razy, a następnie przetwarzaj z dużą prędkością, aż będzie gładka.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn