Zupa Okra

Zupa Okra
Zupa Okra może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 122 kalorie, 10g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, sos worcestershire, seler, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Tajna historia okry-zupa Okra, Zupa Okra, oraz Charleston Zupa Okra.

Instrukcje

1
Posypać 1 łyżeczką soli i 1 łyżeczką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
2
Brązowy pieczeń ze wszystkich stron w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodaj 12 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Usuń pieczeń z bulionu, zastrzegając bulion; ostudzić 15 minut. Smażyć i wrócić do bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
5
Dodać cebulę i pozostałe składniki do bulionu; przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
BulionBulion

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn